Søg efter indhold

A la carte efterår 2019

 

Vi bestræber os på at lave god mad lige fra hjertet. Samtidig går vi meget op i, at vores retter skal ligge på et niveau,
som både du og jeg kan nyde uden bekymring.

I dag serverer vi mad til alle aldre og vin fra næsten alle lande.
Vi har en god kombination af det klassiske, samt det nye nordiske køkken.

Vi bestræber os på at følge årstiden og ændre menuerne ca. hver anden måned

Forretter

 

Pocheret Kulmule

Savoykål, sellericreme, syltet glaskål, ristet palmekål, sprød tapioka og fiske fumét

Kr. 118,-

 

Rosastegt Bryst af Gråand

Syltet hokkaido græskar, hibiscuscreme, grillede perleløg, hindbærstøv og andeglace

Kr. 118,-

 

Rørt tatar af oksefilet

Tatar sauce, syltede løg, sprød rugbrød, kapers
kr. 118,-

 

Hovedretter 

 

Hereford Steak 300g

Grove fritter, græskarcreme og hjemmepisket bearnaise
kr. 298,-

 

Rosastegt Krondyr

Brombærcreme, glaseret rødbede, saltbagt skalotteløg, ristede kantareller, friske brombær og vidtglace med anis 
kr. 298,- 

 

Thinggaardgryde

Oksekød i kraftig sauce, kartofler
Kr. 198,-

 

Tilkøb af salat

kr. 20,-

 

Helstegt Rødspætte

Syltet havtorn, persille sauce og kartofler

kr. 198,-

 

Hotellets signature suppe

Røget kartoffelsuppe, hvid Vesterhaws fisk, blomkålscruditè, urteolie          

Forret
kr. 118,-

Hovedret
kr. 198,-

 

Dessert 

 

Æblesorbet

Ymer og hvid chokolade-siphon, syltet æble, skovmærkegranité, mynte pg jernurt

kr. 98,-

 

Jordskokke iscreme

Syltet jordskok, yuzu-creme, ristet krydderkage, brænde marshmellowscreme og skovsyre

kr. 98,-


Arla Unika oste

3 slags oste, sødt & sprødt
kr. 128,-

 

Send os en besked