Søg efter indhold

Julegave til ham

Inspiration & julegaveideer

Synes du også det er svært at finde en julegave til ham der har alt? Mangler du en julegave til far, manden eller vennen? Hotel Thinggaard tilbyder masser af gode julegaveideer til ham. Er han vild med golf? Ønsker han at se Thys smukke natur? Eller noget helt tredje? – Hotel Thinggaard har det hele!

Hos Hotel Thinggaard er det muligt, at slappe helt af med et Weekend-ophold. Hvis han vil spille Golf kan vi tilbyde et lækkert Golf-ophold. Hvis han kan lide “våde” varer, er Snapseruten lige noget for ham, som kombineret med Nationalpark Thys smukke natur, er et must som julegave under træet! – Vi har kort sagt den perfekte julegaveide til manden du holder af!

Julegaver, julegaveideer til manden - Hotel Thinggaard, Gavekort

Læs mere om Snapseruten

Årets julegave fra Hotel Thinggaard:

.. og meget andet

 

Personlig julegave ti manden - årets julegave

Vi har præcis det en mand søger når han skal hjemmefra. Med enjulegave fra Hotel Thinggaard, vil han med garanti få forkælet alle hans sanser. Der er ingen tvivl om at et gavekort til Hotel Thinggaard vil blive årets julegave til manden!

 

 

Den bedste julegave - er et gavekort til Hotel Thinggaard 

Søger du efter en personlig julegave til manden, din far, din ven? Så er et gavekort til Hotel Thinggaard en sikker vinder!

Ring venligst og bestil på tlf: +45 97 95 12 00, send os en mail på: info@hotelthinggaard.dk eller udfyld nedenstående kontaktformular.

Gavekort har en gyldighed på 3 år fra udstedelsesdato. Gavekortet udstedes på min. 200 kr.