Søg efter indhold

Flowerdays ophold

Flowerdays i Hurup

Blomsterkunsteren Johnny Haugaard, omdanner Hurup til et fortryllende blomsterunivers i september.

Ved den gamle auktionshal i Hurup, nærmeste nabo til hotellet.

Her vil du blive mødt af 5 forskellige haver, som repræsenterer hver deres helt egen historie. Du vil blive mødt af Al Hambre, en pyramide med sin egen lille have, Boghaven og andre.

Der vil være inspiration i læssevis at hente til din egen have og der vil være brugt materialer, som du måske aldrig har drømt om at bruge i din have før.

Der er plantet 1000vis af georginer i hele området, som blomstrer på skønneste vis.

Byen er pyntet op til fest som aldrig før. Der er plantet georginer i alverdens farver rundt om i byen – og kartofter og mange andre skønne planter. Så besøg endelig byens skønne gågade og de hyggelige butikker og få en god service med på vejen.

Undervejs vil der også være workshops, så du kan se, hvordan mange af de skønne ting på udstillingen bliver lavet af de kreative frivillige – og måske selv deltage.

Denne udstilling er atter lavet med et uvurderligt samarbejde mellem de kreative frivillige i Thy og fra andre dele af Danmark. Uden dem – ingen udstilling – så kom forbi og værdsæt et kæmpe stykke arbejde både konstruktivt og kunstnerisk lavet – de har brugt hele sommeren på at forberede det bare til DIG!

Udstillingen åbner 1. september og løber frem til 25. september 

Opholdet indeholder pr. person: 

  • 1 x entré til Flowerdays

  • 1 x 3 retters gourmetmenu i restaurant

  • 1 x overnatning

  • 1 x stor morgenbuffet

Flowerdays ophold