Søg efter indhold

Om selskaber

Nogle siger, at livet er én lang fest, men hvis du vil flytte festen lidt væk fra de vante rammer og ind i Hotel Thinggaards stilfulde og hyggelige lokaler, skal du være mere end velkommen.

 

De små og store fester i livet

 

Hvad enten du skal fejre en rund fødselsdag, giftes med dit livs kærlighed, holde din søn eller datters konfirmation eller måske fejre jubilæum, guld- eller sølvbryllup, kan du stole på at Hotel Thinggaard vil være dig behjælpelig med at sørge for, at dagen bliver en som du og dine gæster vil huske fremover.

Vi sætter personlig rådgivning og individuelle ønsker i højsædet, så festen bliver lige som du har drømt om – måske endda bedre. Du og dine gæster er meget velkomne til at nyde velkomstdrinken i hotellets idylliske og hyggelige have hvor der også er gode forhold for fotografering.

Herunder finder du forslag til helaftensarrangementer, og du kan finde flere forslag i navigationsmenuen til højre.

Alle forslag inkluderer opdækning, betjening, dekorationer, isvand og moms.

Skulle du have spørgsmål eller specielle ønsker, skal du blot kontakte os på tlf: +45 97 95 12 00 eller sende en mail på: info@hotelthinggaard.dk.

 

Forslag nr. 1

 

VELKOMSTDRINK KIR
Hvidvin +solbærlikør

FORRET
Tarteletter med stuvning af høns og asparges, 2 stk.

HOVEDRET
Svinekam stegt som vildt. Serveres med bønner, waldorfsalat, tyttebær, asier, brunede, chips. Hertil vildtsauce og hvide kartofler

DESSERT
Hjemmelavet vaniljeisrand med frisk frugtsalat og lun bærsauce. Kaffe / te med 3 slags hjemmebagte småkager

NATMAD
Klar suppe med boller og urter. Hertil flutes

 

Forslag nr. 2

 

VELKOMSTDRINK FERSKENKIR
Hvidvin + ferskenlikør

FORRET
Skiver af lufttørret skinke fra Gl. Amstrup med melonsalat og grov tomatsalsa. Serveres med hjemmebagt brød og smør.

HOVEDRET
Braiseret kalvesteg. Serveres med timiangulerødder og bønner med bacon og lø. Hertil skysauce og smørvendte kartofler

DESSERT
Hjemmelavet islagkage af jordbæris og vaniljeis med chokoladestykker. I lag med makroner og karamel. Pyntes med frisk frugt og fløde

KAFFE/TE
Med 3 slags hjemmebagte småkager

NATMAD
Lune grønsagstærter. Serveres med salat og krydderurtedressing

 

Forslag nr. 3

 

VELKOMSTDRINK
Caprice, Albert Sounit, Crémant de Bourgogne (a la Champagne)

FORRET
Dampet helleflynder pikeret med jomfruhummerhaler. Serveres i hummercreme på leje af urter. Hjemmebagt brød

MELLEMRET
Røget lam fra Kongenshus hede. Serveres med sprøde salater og grov tomatsalsa. Med hjemmebagt brød og smør.

HOVEDRET
Rosastegt dyreryg. Serveres med svampesautè med brombær, squash/peberterrin.  Hertil Cognacflødesauce og ristede Vildmose kartofler med persille

DESSERT
Rabarberconsommé. Garneret med vaniljeparfait på mazarinbund. Serveres med stykker af rabarber og bær.

KAFFE/TE
Med hjemmelavede kransekagestykker

NATMAD
Potage Dubarry. Cremet blomkålssuppe serveret med sprød bacon og brødcrûtons