Søg efter indhold

Buffet - Den gode danske

Nyd den gode danske buffet på Hotel Thinggaard

Danmark er kendt for god mad og hygge omkring måltidet. Grundlaget for maden er ofte de fødevarer, der lader sig fange, samle eller dyrke i landet. Som du vil se i nedenstående menu, har vi bibeholdt den danske madtradition i vores Gode Danske buffet – dog uden at gå på kompromis med nytænkning.

Lækker buffet til festlige lejligheder

På Hotel Thinggaard serverer vi lækre buffeter til enhver festlig lejlighed. Vores buffeter er især populære for den kvalitetsbevidste gæst, der vægter et varieret udvalg, gode råvarer og lokal forankring, højt.

Vores buffeter er især velegnede til de lidt mere afslappede selskaber, hvor gæsterne selv kan vælge og hente maden, og derved får snakket med dem de ikke lige sidder til bords med.

Vores buffeter er sammensat, så der er noget for enhver smag.

Velbekomme!

 

Den gode danske buffet - Menu


Pandestegt fiskefilet

m/remoulade og citron


Tartelet med hjemmelavet høns i asparges


Rejeanretning

Anrettes med æg og mayonnaise


Lun leverpostej

Sprød bacon, champignon og rødbeder


Hjemmelavede frikadeller

m/lun rødkål


Glaseret skinke

Flødebagte kartofler med urter
Mixed grøn salat og hjemmelavet dressing


Frugttærter

Mørdejsbunde med kransekagekant og kagecreme toppet med friske frugter
Serveres med cremefraiche

Til buffeten serveres flutes og rugbrød samt smør


Kr. 238,- pr. couvert, ud af huset
 

(Min. 15 couverter)


Kr. 288,- pr couvert, på hotellet

(Min.15 couverter)


Ønskes ovenstående til 10-15 personer tillægges kr. 20,- pr. couvert


Dog altid min 10 personer
 

Der tages forbehold for prisændringer.