Søg efter indhold

Om selskaber

Nogle siger, at livet er én lang fest, men hvis du vil flytte festen lidt væk fra de vante rammer og ind i Hotel Thinggaards stilfulde og hyggelige lokaler, skal du være mere end velkommen.

 

De små og store fester i livet

 

Hvad enten du skal fejre en rund fødselsdag, giftes med dit livs kærlighed, holde din søn eller datters konfirmation eller måske fejre jubilæum, guld- eller sølvbryllup, kan du stole på at Hotel Thinggaard vil være dig behjælpelig med at sørge for, at dagen bliver en som du og dine gæster vil huske fremover.

Vi sætter personlig rådgivning og individuelle ønsker i højsædet, så festen bliver lige som du har drømt om – måske endda bedre. Du og dine gæster er meget velkomne til at nyde velkomstdrinken i hotellets idylliske og hyggelige have hvor der også er gode forhold for fotografering.

Herunder finder du forslag til helaftensarrangementer, og du kan finde flere forslag i navigationsmenuen til højre.

Alle forslag inkluderer opdækning, betjening, dekorationer, isvand og moms.

Skulle du have spørgsmål eller specielle ønsker, skal du blot kontakte os på tlf: +45 97 95 12 00 eller sende en mail på: info@hotelthinggaard.dk.


Forslag:

Forkæl dine gæster med Årstidens Selskabsgourmetmenuer på Hotel Thinggaard 

 

Januar - Februar - Marts

Smør pocheret Vesterhavs fisk

Crudite´- syltet søsalat - cremet muslingesauce med ørredrogn – purløg – kørvel

Serveres med surdejsbrød – kærnemælkssmør

 

Kalvemørbrad fra Grambogård

Glaseret rødbede – ristet kål – løgpure´med fermenteret hvidløg – tallerkensmækker

Kraftig okse glace – syltet sennepskorn – små smørvendte kartofler

 

 

Pistacie-iscreme
Hvid chokolademousse – yuzucreme – Ristet pistacie – saltet karamel – sprød tuille  

April - Maj - Juni

Bagt kulmule

Crudite´- syltet glaskål – fiskefumet´- ørredrogn - urteolie – sprød tapioka - vilde urter

Serveres med surdejsbrød – kærnemælkssmør

 

Svampe Unghanebryst

Grillet forårsløg – glaseret gulerødder – løgpure´med fermenteret hvidløg –

Urter – cremet estragonsauce – små smør vendte kartofler

 

Sorbet af vilde blåbær

Syltede vilde blåbær – valle karamel – syltet gran – ristet hasselnødder

fløde skildt med hasselnøddeolie

 

Juli - August - September

Pocheret helleflynder

Nye ærter – fermenteret asparges sauce – syltede solbær blade – kørvel

Serveres med surdejsbrød – kærnemælkssmør

 

Kalvemørbrad fra Grambogård

Grillet broccoliasparges – grønne asparges – grillet auberginepure´-

Kraftig kalve glace med syltet sennepskorn – små nye danske kartofler urtesmør

 

Yoghurt sorbet

Marineret jordbær – jordbær juice med hybenrose - tørret yoghurt

 

Oktober - November - December

Ristet Vesterhavs torsk

Kraftig hummerbisque – syltet fennikel – vinter trøffel – trøffelolie - dild  

Serveres med surdejsbrød – kærnemælkssmør

 

Krondyrfilet fra Nationalpark Thy

Bagt græskar – vinter kål – syltet græskar – karamelliseret græskarpure – rød melde

Vildt glace med syltede ribs – smør vendte kartofler med urter

 

Tonkabønne iscreme

Mazarinkage – syltede bær – ganache – brændt marengs – krystalliseret chokolade – skovsyre

 

 

2 retter kr. 325,- pr. person
3 retter kr. 425,- pr. person 

(Min. 15 couverter)
Ønskes ovenstående til 8-15 couverter tillægges kr. 30,- pr. couvert