A la carte
Vi bestræber os på at lave god mad lige fra hjertet. Samtidig går vi meget op i, at vores retter skal ligge på et niveau,
som både du og jeg kan nyde uden bekymring.
I dag serverer vi mad til alle aldre og vin fra næsten alle lande.
Vi har en god kombination af det klassiske, samt det nye nordiske køkken.
Vi bestræber os på at følge årstiden og ændre menuerne ca. hver anden måned
Forretter
Vesterhavsfangst
Grillede Kålskud - Syltet hvideasparges - solbærblad olie - hyldeblomst beurreblanc
kr. 155,-
Hamachi
Sesammayo - fingerlime - wasabi blomst - yuzu gel - østers urt - hvid ponzu - wasabi olie
kr. 155,-
Pocheret hvideasparges
Håndpillde rejer - muslinge blanquette - yuzu - ørrederogn - purløg -vilde urter
kr. 155,-
Hovedretter
Thy Lam
Rosastegt lammeryg - lammebryst bbq let røget på enebærgrene - grillet asparges - syltet ramsløgsskud -
grillet ramsløg -tørret oliven - fermenteret løgpure - ramsløgs blanquette - tallerkensmækker
kr. 325,-
Ribeye Steak
Broccoli asparges - syltet sennepskorn - tallerkensmækker - fermenteret pebersauce
kr. 425,-
Sæsones fisk
Syltet fennikel - urter - muslinge sauce m. ørrederogn og purløg
kr. 295,-
Dagens Ret
kr. 195,-
Dessert
Skovmærke iscreme
Syltet rabarber - sprød havre - grøn skovsyre - fermenteret jordbær juice - valle karamel - frisk fløde - skovmærke olie
kr. 135,-
"Affogato"
Vanilleis lavet på hjemmelavet mascarpone - Kakao tuille - Espresso
kr. 145,-
Bordbestilling:
Eller du kan ringe på tlf.: 97951200