wellnessophold-hotel-thinggaard-sydthy-kurbad-slide-02
Wellness-ophold på Hotel Thinggaard i samarbejde med Sydthy Kurbad

Gaveideer

til hende eller til ham ...

hotel-thinggaard-cold-hawaii-klitmøller-introduktionskursus

Oplev surf paradiset
Cold Hawaii i Klitmøller

Læs mere ...

gourmetophold-hotel-thinggaard-slide_02

3 dages unik ophold
ved nationalpark Thy

Læs mere ...

Hotel Thinggaard i Hurup Thy, Nordjylland

Booking & bestilling af gavekort

Hotel Thinggaard tilbyder

Velkommen til Hotel Thinggaard

Vi glæder os til at tage i mod dig, til en skøn og oplevelsesrig ferie, på et moderne og stilfuldt hotel med nostalgisk hjertevarme. Der venter nye og spændende oplevelser omkring hvert hjørne, når du slår dine folder på Hotel Thinggaard og de omkringliggende attraktioner. Her får du virkelig oplevelser for livet!

Gastronomisk gourmet, nådesløs natur, genialt golfspil og vaskeægte wellness, er bare nogle af de nøgleord der beskriver grundene til, at vores gæster kommer igen – og igen.

Alle muligheder lige ved hånden

Med et ferieophold på Hotel Thinggaard får du muligheden for, at samle flere oplevelser på ét sted. Om du vil forkæle krop og sjæl med afslapning og velvære, blæses igennem på de store vidder i en af Danmarks nationalparker eller dyrke sport i naturskønne omgivelser, er Hotel Thinggaard centrum for det hele.

Sydthy Kurbad

Hvis du leder efter den uovertrufne spa- og wellness-oplevelse, er Sydthy Kurbad stedet. Hotel Thinggaard og Sydthy Kurbad samarbejder om, at give vores gæster en tiltrængt pause fra hverdagen, når de tages med på en rejse gennem foryngende behandlinger og uforglemmelige fornøjelser, som vækker sanserne og renser sjælen. Det udsøgte Kurbad tillader sine gæster, at træde ind i en verden af luksuriøs oplivning.

Sydthy Golfklub

Er du til mere til duften af nyslået græs, den herlige lyd det giver når bolden rammes perfekt og jagten på den evige mulighed for, at lave et legendarisk hole-in-one,  er det oplagt at benytte dig af vores Golfophold. I samarbejde med Sydthy Golfklub tilbyder vi et ophold, hvor du kan skifte dagligdagens lyde af ringende telefoner ud med lyden af golf; vinden og fuglene.

Nationalpark Thy

Hotel Thinggaard formidler guidede ture i en af Danmarks mest værdifulde og enestående naturområder – Nationalpark Thy. Oplev ærefrygten over den uberørte natur, de frodige landskaber og naturens mangeartede lyde.

Når du så er mættet af dagens oplevelser, vækker vi på ny din appetit med delikat gourmetmad i vores stemningsfulde restaurant. Oplevelser, forkælelse og afslapning.

Med venlig hilsen
Hotel Thinggaard

206x100_NPT_logo
elite-smiley-rapport-hotel-thinggaard
206x100_SDH_logo
206x100_Regional_Madkultur_logo
206x100_SDH_gavebevis